Bästa banditerna just nu

Sep 15
2015

Det kommer ständigt ut nya enarmade banditer, det är nästan ingen överdrift att säga att de praktiskt taget massproduceras.

9913602-casino-slot-machine-with-jackpot

The Invisible Man

Denna bantid är skapad av allas favorit utvecklare NetEnt, men denna gång har de samarbetat med Universial Studios. Anledningen till detta är att banditen faktiskt är baserad på filmen The Invisible Man från 1933.

Spelet kom ut förra året just innan jul och har fem rullar, tre rader och hela 20 vinstlinjer. Det finns även två bonusspel man kan komma åt, i det första kallad Griffin’s Rage kan man få multipliers och bonuspengar. Det andra heter Police Spins och har 4 burning wilds som slumpmässigt dyker upp, vilket kan leda till trevliga bonusar.

Jack and the Beanstalk

Återigen är det NetEnt som står bakom denna bandit och igen tacklar de den fiktiva världen, men istället för film är det nu en populär sägen som är fokusen.

Spelet är väldigt visuellt och innehålls rikt, den har även en rad olika videoklipp som dyker upp medan man spelar. Det är helt klart en av de mest moderna banditerna ute på marknaden just nu.

Redan när man startar spelet möts man av en riktigt imponerande, och troligtvis en riktigt påkostad, 3D-animation. Det är verkligen rekommenderat att inte hoppa över det första gången man spelar på banditen.

Spelet har fem rullar och tre linjer, precis som The Invisible Man har Jack and the Beanstalk 20 vinstlinjer. Man kan dessutom verkligen variera mängden man spelar för på denna bantid, det går ändå från 0.20 euro upp till sanslösa 100 euro för varje spel.