Gonzo’s Quest

Aug 07
2014

Ett populärt spel som finns hos flera olika nätcasinon är Gonzo’s Quest – The Search for Eldorad. Det bygger på historen om Gonzalo Pizzaro som sökte efter det gudomliga riket Eldorado. Det har blivit populärt för att det är lite klurigare än de vanliga slotspelen, även kallade enarmade banditer. Spelet är en variant av slotmaskin, och man blir förflyttad till Sydamerikas djungler, till det gamla Inkariket med pyramider och spanska conquistadorer.

Onlinespel

Spelet kommer från den svenska speltillverkaren Net Entertainment och har inte de vanliga hjulen som rullar fram triss eller fyrtal. Istället är det stentavlor som faller ner och bildar olika rader och mönster. Till vänster i bild står Gonzo själv och dirigerar vad som händer i spelet. Klurigheten i spelet är att det finns 20 vinstlinjer att hålla reda på. När det blir vinst exploderar de vinstgivande stentavlorna och nya trillar ner, det kallas skred eller avalanche. Det betyder att man kan vinna flera gånger på en och samma spinn om de nya nedtrillade stentavlorna ger vinst. Det bästa är att då ökar en multiplikator vinsten så har man tur kan det bli en jättevinst på en enda spinn.

Låter det intressant? Det blir bättre än så. Om du lyckas med att få fyra skred i rad på ett enda spinn får du multiplicera din sista vinst med fem. För att öka vinstchanserna finns det wildcards i form av frågetecken, det ersätter de de vanliga symbolerna och dina chanser till vinst. Inte nog med det, gratisrundor bjuds det också på vilka kallas för Free Falls. För att få ett Free Fall ska du få tre gyllene stenar i rad. Då får du tio fria spinns. Det här är ett spel som ger många vinstchanser och som är underhållande tack vare Gonzo själv som har en hel del upptåg för sig.

Comments are closed.