Spelautomater för alla

Apr 19
2017

Spelautomater är något som blivit allt populärare med hjälp av den tekniska utvecklingen. Möjligheten att spela på onlinecasinon har gjort att de blivit mer tillgängliga än någonsin och du kan idag spela nästan oavsett var du är. Vi tänkte idag titta närmare på några av de populäraste spelautomaterna på marknaden.Variationen mellan olika spelautomater gör att alla kan hitta sin favorit och vi kommer nu visa på några av dessa. Kanske finns din nya favorit här?

Batman

Gothams beskyddare har nu kommit som spelautomat för att rädda dig från tristess. Med sin serietidningsdoftande design kommer denna slot ge dig många timmars underhållning. Om du är ett fan av serien kommer du snabbt att känna igen dig.

Beauty & The Beast

En av årets stora filmpremiärer är Skönheten och Odjuret. Denna Disneyklassiker har fått ett uppsving i och med denna filmatisering och som ett komplement till den finns nu denna slot. För dig som sett filmerna är det mycket som är bekant. Både Bell och Odjuret har centrala roller här och i kombination med juveler i olika färger får man en riktigt stämningsfull slot.

Vikings Go Wild

De mytomspunna vikingarna härskade över vår del av världen i många år. Nu är det din tur att härska över denna spelautomat. Med råbarkade vikingar, stora skatter och monster som lurar i havets djup är denna slot en upplevelse utöver det vanliga. Om du ger Vikings Go Wild en chans så kommer du inte att ångra dig.

Joker Pro

För dig som uppskattar lite mer avskalde slots kan vi med glädje meddela att du inte behöver leta något mer. Joker Pro har visserligen en avskalad design men med sina granna färger och genomtänkta utformning kommer du säkert uppskatta denna slot ändå. Varför inte sätta in några kronor och pröva lyckan?

Jungle Spirit: Call of the Wild

För dig som gillar djur och natur har vi här en spelautomat för dig. Björnar, kobror och tigrar är bara några av de djur du får stifta bekantskap med i denna slot. Till detta kan vi addera elefanter och krokodiler och det blir tydligt att detta är en riktigt vild spelautomat. Så ta på dig vandringskängorna och ge dig ut i jungeln. Det kanske blir jackpot?

Dead or Alive

Sheriffstjärnor, cowboyhattar och pistoler. Dead or Alive kastar oss rakt in en Vilda Västern-slot som inte ger oss en lugn stund. Vi vill inte lova för mycket men detta är en slot som vi blev väldigt positivt överraskade av. Upp på hästen bara!

7 Sins

De sju dödssynderna har i årtusenden stakat ut hur vi människor bör leva våra liv. För dig som inte kan få nog av dessa moraliska rättesnören finns nu en slot med dessa som inspiration. De sju dödssynderna högmod, girighet, lust. avund, frosseri, vrede och lättja har i denna slot kommit till liv på ett väldigt snyggt sätt. Design är väldigt vacker och musiken passar väldigt bra ihop med den och bidrar på ett bra sätt till stämningen.Detta var bara några av de spelautomater som finns på marknaden. Ge dig ut i cyberspace och prova. Vem vet, du kanske inte har upptäckt din favorit än?