Wilds

Aug 28
2014

Väljer du att spela slots på nätet, får du tillgång till tusentals olika spel. En spelautomat är oftast kopplad till en viss spelleverantör eller speltillverkare. Genom din dator, iPad eller mobil kan du koppla upp dig mot spelsajter som erbjuder en uppsjö av slots från olika speltillverkare.

Väl på spelsajten kan du njuta av en mångfald av olika slots utan att behöva byta spelmiljö och lobby. Denna valfrihet gör det rätt svårt att välja en specifik slot att spela. För att slippa lägga timmar på ditt spelval, behöver du lära dig lite mer om spelfunktioner. En av de viktigaste funktioner heter wilds. Wildsen är symboler som ökar dina radvinster avsevärt. De ersätter den symbolen som annars hade gett största möjliga radvinst. Slotstillverkare har genom åren lanserat en massa olika wildstyper. Här får du läsa om de tre som förekommer mest – Sticky Wilds, Stacked Wilds och Walking Wilds.

Sticky Wilds

Sticky Wilds är wildsymboler som fäster sig inne i spelet och stannar kvar vid efterföljande snurr. Det ökar dina vinstchanser under kommande spins. Tänk på att de även gör så att du vill spela mer. Utvärdera gärna dina vinstchanser efter det att du har fått en Sticky Wild-symbol så att du vet att det är värt att snurra vidare. I 99% av fallen är det sålunda. Innebär det dock att du först måste göra en ytterligare insättning för att fortsätta spela, bör du överväga noga om du är stark nog att sluta spela när saldot är som högst.

Stacked Wilds

En Stacked Wild-symbol sträcker ut sig på fler linjer än en. Här får du en wild som ger mer på en gång. Den kan täcka två eller fler linjer beroende på vilken slot du spelar. Tänk på att spel med Stacked Wilds ofta är inte speciellt volatila. Låg volatilitet betyder fler vinster på mindre summor. Spel med högre volatilitet innebär färre radvinster. Men när det väl händer att du vinner, får du ofta en riktigt saftig vinst.

Walking Wilds

Du kan få Walking Wilds på vilket hjul som helst. Finessen med Walking Wild-symboler är att de stannar kvar i flera snurr. De ger i princip samma utdelning som Sticky Wilds med den enda skillnaden att de byter hjul efter varje snurr tills de försvinner från spelet helt. Det är helt enkelt ett spännande visuellt sätt att visa dig hur många Sticky Wilds du har kvar.

Comments are closed.